Bilder på Skrutt

En bild säger ofta mer än tusen ord....
Men här är jag. I husses famn, vilket jag än i dag är det bästa jag vet.
Finns det något jag hatar,så är det när jag blir duchad. Jag har hittat något som luktar så gott att jag har rullat runt i det så att hela jag luktar underbart. Sedan när jag kommer in, så stänger husse och mattte in mig i duchen och tvättar mig med något som dom kallar TVÅL.
Som sagt, Jag älskade bollar redan när jag var liten. Bollar är bland det bästa jag vet. Och just den här bollen var i ett mycket lätt matrial så den gick att tugga sönder, fast matte och husse var inte så glada när dom var tvungna att damsuga eftersom det var rester av bollen i hela huset. Jag Älskar att vara med och spela fotboll, bäst är när den inte är så hård så att jag kan ta den i munnen ock springa i väg med den så att dom andra inte får tag på den.
Låt mig presentera från vänster Apan, Kolis, Nalle, och sist men inte minst pip-hunden. Dom är på den här bilden med och kastar boll. Kan man se mer oskyldig ut än så här?
Jag har väl inget gjort eller?
Jag älskar födelsedagar när man får ligga i någons säng och hjälpa till att öppna alla paketen och tugga på alla snörena. Detta kortet är taget hemma hos min mamma, jag är bara några veckor gammal. Där fanns det en träsoffa som jag och mina syskon brukade krypa under för då fick vi vara ifred.
Jag älskar att var med ute i skogen. Hittar jag en pinne brukar matte och husse jaga mig, men dom kommer aldrig få tag på mig för jag är så snabb. Jag brukar reta dom genom att lägga mig ner och vänta tills dom är bara några centimeter i från mig och sedan springa allt vad jag kan. År 2004 var jag med och bodde i husvagn, och när dom andra år middag i förtältet satt jag inne i husvagnen och tittade ner på dom från fönstret så att dom inte hittade på några dumheter
Här klipper husse klorna på mig, och det är underbart att få ligga i hans knä. Så jag passar på att ta en tupplur medan han gör det. Jag kan väl inte veta att matte ska ta kort på hästen. Jag var faktiskt jätte kissinödig och var tvungen att kissa just då.
Jag tycker om när matte och husse sprutar vatten ur kranen så att jag kan fånga strålen. Här sover jag på min madrass, med mitt alldeles egna täcke. God Natt!